Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že do 27. 9. čerpáme dovolenou a objednávky z eshopu, reklamace apod. mohou být řešeny s mírným zdržením.
Po dobu dovolené bude callcentrum nedostupné. Kontaktujte nás prosím mailem.
Na včasném vyřízení Vašich objednávek usilovně pracujeme, rádi bychom Vás však upozornili, že může nastat tato situace. Děkujeme za Vaši trpělivost a přízeň.

Wüsthof SILVERPOINT Čínský kuchařský nůž + Brousek 1135160205

Kód: 1135160205-20
Neohodnoceno
Značka: Wüsthof
1 539 Kč –5 %
Wüsthof SILVERPOINT Čínský kuchařský nůž + Brousek 1135160205
1 539 Kč –5 % 1 462 Kč / ks 1 208 Kč bez DPH
Skladem
CZ distribuce / 4002293109060

Detailní informace

Poštovné zdarma
Poštovné zdarma
Při nákupu nad 1000 Kč
Spolehlivý eshop
Spolehlivý eshop
Přes 453 pozitivních hodnocení od zákazníků
Profesionální poradci
Profesionální poradci
Online poradenství zdarma

Detailní popis produktu

Čínský kuchařský nůž v sadě s dvoustupňovým brousek. S touto sadou se příprava jídla stává opravdu příjemná. Limitovaná edice za zvýhodněnou cenu.
Čínský kuchařský nůž 4692/18:


délka čepele 18 cm
vysoce kvalitní nerezová ocel
leštěné ostří pro mimořádnou ostrost
propracovaná rukojeť
pohodlná a bezpečná manipulace
zcela hygienický


Čínské kuchařské nože jsou speciálně navrženy pro tyto požadavky:


krájení a sekání bylin a zeleniny
řezání masa, zelí, zeleniny, bylinek a ovoce
nůž je ve tvaru sekáčku, ale není vhodný pro řezání kostí




Brousek 4347:


dvoustupňový ostřič nožů: první stupeň (karbid) pro hrubé broušení zostří tupé hrany / druhý stupeň (keramika) je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele - poskytuje leštěné, jako břitva ostré hrany
lze použít na vroubkované i zoubkované ostří (pouze keramický jemný stupeň)
měkká rukojeť
bezpečné a snadné použití
použití brousku: Položte brousek na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou a rukojeť nože druhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět). Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou.




Řada: Silverpoint

Provedení: Nekované nože

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: