Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že do 27. 9. čerpáme dovolenou a objednávky z eshopu, reklamace apod. mohou být řešeny s mírným zdržením.
Po dobu dovolené bude callcentrum nedostupné. Kontaktujte nás prosím mailem.
Na včasném vyřízení Vašich objednávek usilovně pracujeme, rádi bychom Vás však upozornili, že může nastat tato situace. Děkujeme za Vaši trpělivost a přízeň.

Wüsthof CLASSIC White Santoku 14 cm 1040231314

Kód: 1040231314-20
Neohodnoceno
Značka: Wüsthof
2 409 Kč –5 %
Wüsthof CLASSIC White Santoku 14 cm 1040231314
2 409 Kč –5 % 2 289 Kč / ks 1 892 Kč bez DPH
Skladem
CZ distribuce / 4002293120362

Detailní informace

Poštovné zdarma
Poštovné zdarma
Při nákupu nad 1000 Kč
Spolehlivý eshop
Spolehlivý eshop
Přes 453 pozitivních hodnocení od zákazníků
Profesionální poradci
Profesionální poradci
Online poradenství zdarma

Detailní popis produktu

Typ nože Santoku, který pochází z Japonska a je spjat obecně s asijskou kuchyní, se stal velmi oblíbeným u kuchařů po celém světě. Perfektní nástroj zejména tam, kde je třeba surovinu krájet precizně na tenké plátky nebo drobné kousky. Natolik univerzální tvarem, hmotností a ostřím, že jej lze použít ke krájení bylinek, zeleniny a ovoce, stejně dobře jako k přípravě ryb a masa. Ostrá čepel Santoku umožňuje cokoli od běžného krájení až po ty nejtenší řezy - proto je nyní nepostradatelná v kuchyních po celém světě. Dutý výbrus na čepeli brání tenkým a měkkým plátkům v přilepení na čepel nože.
ČEPEL


Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
Tvrdost: 58 Rockwell
PEtec (Precision Edge Technology)
Manuální finální leštění




RUKOJEŤ


Materiál: POM (syntetika)
Tři nýty: nerez ocel
Barva: změně barvy odolná bílá




VLASTNOSTI


Přirozené vyvážení díky hlavě a plně kované rukojeti
Poloviční hlava snižuje hmotnost nože a usnadňuje ostření
Kované z jednoho kusu nerezové oceli WÜSTHOF
Kované v Solingenu, Německo




PARAMETRY:

Délka čepele: 14 cm

Výška čepele: 4,1 cm

Délka rukojeti: 11,5 cm

Celková délka: 25,5 cm

Váha: 121 g

Tvrdost: 58 HRC

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: